Crislu

SE PRODUKTER   FINN FORHANDLER

crislu Crislu-smykker

«Affordable luxury. Wear it always»

 

Crislu er i all hovedsak klassiske smykker, med eksklusivt utseende. Istedet for hvitt gull og diamanter har de brukt cubic zirkonia og sølv belagt med ren platina eller 18K gull, derav «Affordable luxury». I tillegg til de klassiske smykkene kommer det nyheter jevnlig, designsmykker og motesmykker.

Smykkene er vakkert laget og meget elegante. Steinene er fattet for hånd. Det at smykkene er belagt med ren platina, gjør at de er såkalt «hypo allergenic», dvs. det er ingenting man kan reagere allergisk på.

Som et rimeligere alternativ til hvitt gull og diamanter, er Crislu likevel smykker av meget høy kvalitet. I motsetning til bijouteri, holder Crislusmykkene seg godt, og tåler daglig bruk. Det er ingen limte steiner som faller ut ved kontakt med vann. Crislu-smykkene anløper ikke i motsetning til sølv som ikke er platinert.

Det beste av alt: Crislusmykkene kommer med LIVSTIDSGARANTI.
Det er det svært få andre smykkemerker som kan skilte med.

Om firmaet Crislu:
Crislu ble grunnlagt 1961 i USA, med en visjon om å skaffe kvinner luksus av aller høyeste kvalitet til en rimelig pris. I dag selges Crislu over store deler av verden, og i alle de største motehovedstadene. Vi forventer at Crislu også kommer til å ta Norge med storm.