Elmadry TD – genial til tørking av gjenstander

Elmadry TD
– varm-og kaldluft tørketank.
For produksjon, service og verksted. Varm (70°C) og kald luft blåses samtidig for å tørke gjenstander. Høy brukersikkerhet: slås av når høyeste temperatur er nådd. Fåes i tre utgaver; TD30, TD120, TD300. Enkel og rask å bruke.

På markedet er det nå kommet en ny variant til den tradisjonelle tørkevifta: Elmadry TD.

Elmadry TD leveres i tre varianter; TD30, TD120 og TD300. Felles for dem alle er at de tørker med varm og kald luft. Dette er valgfritt. Kald-luften er som temperaturen i rommet tanken står i. Varmluften aktiveres først når lokket er på. Den varme luften varmes opp til maksimum 70 °C. Tanken skrur seg automatisk av hvis temperaturen stiger over makstemperaturen.
Det er jo rett og slett genialt!
Hvor lett er det ikke å glemme at noe ligger på tørkevifta? Kanskje du er flink og bruker en timer. Men det kan fort gå i glemmeboka å skru den på, også blir det som ligger til tørk plutselig alt for varmt, og kanskje noe blir ødelagt. For du «skulle bare» mens det ble tørket… Med tørketankene Elmadry TD er dette potensielle problemet et tilbakelagt kapittel!

Etter å ha renset veggursdeler, kasser, lenker, smykker m.m i ultralyd, skylles dette i vann, deretter skylles det en gang til i destillert vann for flekkfri tørking. Du kan plassere hele kurven fra ultralyden i tørketanken, eller du kan ha en silikonmatte i bunnen for å legge gjenstander løst opp i tanken til tørking. Silikonmatten beskytter mot riper ved tørking på bunnen. Silikonmatten leveres i to ulike størrelser og kan tilpasses/kuttes.

Lokket har ventilasjonshull. Det er tre årsaker til dette:

  1. for å redusere energiforbruket
  2. for å sikre maksimal turbulens inne i tanken
  3. for å slippe ut fuktigheten

På undersiden av tanken er det et utskiftbart støvfilter. Det forhindrer luften som blåses inn i tanken fra rommet i å forurense/skitne til delene på nytt.

Brukervennlig!

Se produkter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *